marți , 18 mai 2021 5:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Adolescenți înjunghiați în stradă. Atacatorul s-a predat poliției (VIDEO)

Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 17 ani. Tânărul s-a predat ulterior poliției și a fost dus la audieri.

Atacul a avut loc miercuri după-amiază, pe Strada Traian, într-o zonă centrală din Vaslui. Deocamdată, nu este clar motivul pentru care adolescentul de 17 ani i-a înjunghiat pe ceilalți trei tineri.

Două dintre victime au vârsta de 15 ani, iar cea de-a treia 16 ani și sunt originare din localitățile Văleni, Ferești și Solești, din județul Vaslui. După ce au fost înjunghiați, adolescenții au luat-o la fugă pe stradă şi s-au prăbușit, plini de sânge, povestesc martorii. Trecătorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

(Sursa VIDEO: Youtube/ Vremeanoua.ro)

Cei trei adolescenți au fost transportaţi la spital, iar poliţiştii au împânzit zona pentru a-l căuta pe cuțitar, care a fugit. Numeroase forțe de ordine au venit și la locul incidentului, după cum arată primele imagini suprinse în zonă.

La scurt timp după incident, atacatorul care fugise s-a predat poliției. Tânărul de 17 ani a fost luat și dus la audieri, scrie observator.tv.

Atât victimele, cât și atacatorul sunt elevi și învață la același liceu. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre o răfuială, care ar fi fost generată de un conflict mai vechi între cei 4 tineri.

Recomandări

Accident cu morți în Suceava

Trei tineri cu vârste între  23 și 30 de ani au decedat noaptea trecută din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *