miercuri , 23 septembrie 2020 1:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Adolescent bătut crunt de tată pentru două felii de salam

Situaţie revoltătoare în Gorj. Un băiat de 15 ani din comuna Slivileşti a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de tatăl lui, care se afla sub influența alcoolului. 

Două dintre fete s-au căsătorit când au împlinit 18 ani și s-au mutat în orașul Motru, luând fiecare câte un frate minor să locuiască cu ele. Unul dintre frați era băiatul care a fost bătut crunt de tată. El locuia, prin urmare, în orașul Motru, la sora sa, numai că în ziua cu pricina venise până acasă, în satul părinților. Ajungând în gospodărie, s-a dus și a luat din frigiderul familiei o bară de salam și și-a tăiat două feliuțe, moment în care a fost surprins de tată, care l-a luat la bătaie și l-a bătut până i-a rupt mâna și i-a dat sângele pe nas.

^

A fost nevoie de transportarea băiatului la spitalul din Motru, acolo unde i-a fost pusă mâna în ghips. Acum copilul se află în îngrijirea surorii mai mari din Motru, la care locuia. Băiatul face școala în acest oraș.

Cu părinții săi a mai rămas să locuiască, după ce el și o soră au mers să locuiască la Motru, încă un băiat, minor. Și acesta a avut de suferit recent de pe urma neglijenței părinților. Nevoit să meargă la muncă, deși are numai 9 ani, a fost mușcat de un cal, în urmă cu o săptămână, iar autoritățile locale a trebuit să-l transporte și pe el la spital la Motru pentru a primi îngrijiri medicale. „Ce să vă spun? Totul, totul ce se petrece în această familie este din cauza consumului de alcool”, a declarat primarul Bucurescu la Digi24.

El susține că asistentul social al Primăriei monitorizează frecvent situația acestei familii. De altfel, în urmă cu câțiva ani, reprezentantul Primăriei a trebuit să ducă acești copii în centrul de plasament, de unde au fost luați în îngrijire de o bunică, numai că aceasta, între timp, a îmbătrânit, iar două dintre fete au atins vârsta majoratului, s-au căsătorit și au plecat.

 

reclama adnow

Recomandări

Prințul Nicolae: „Îmi voi invita familia la botez și sper că venirea unui copil ne va apropia”

Prințul Nicolae al României a acordat un interviu, în care a vorbit despre copilul pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *