duminică , 28 noiembrie 2021 3:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Adevărat spectacol al motoarelor, astăzi, în Bârnova

Publicul larg este invitat să ia parte la un adevărat spectacol al motoarelor în confruntarea cu terenurile accidentate de pe platoul Păun, com. Bârnova, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 13.00.

O competiție sportivă unică în Iași, provoacă piloții pasionați de aventură, de natură și off road să descopere Iașul dintr-o perspectivă unică. Competiția sportivă constă în probele: TROPHY și superspeciala de TRIAL adresate claselor A, B și C Standard, Open, Open SSV, Extrem și Promo, pe trasee forestiere ce provoacă participanții să atace drumuri neprietenoase, râpe și pante abrupte și să își pună la încercare abilitățile de pilotaj și navigare. Programul competiției și detalii despre concurs sunt disponibilie pe pagina de facebook a evenimentului.

Ediția din acest an așteaptă peste 50 de echipaje de piloți din toată țara, dar și din Republica Moldova și Ucraina. Gradul de dificultate și lungimea traseelor s-a dublat față de anul trecut: 100 km de traseu pe zi pentru fiecare clasă, prin cele mai abrupte și întunecoase văi.

Tester Grup transformă în tradiție parteneriatul cu Clubul Adventure 4×4 în susținerea etapei de la Iași a Campionatului Național de Off Road, adunând în jurul competiției cele 13 mărci reprezentate de divizia auto a grupului: Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Mâzda, Mitsubishi, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroen, Opel și Renault. Modelele cu capabilități off road aparținând mărcilor Casa Auto se vor aventură pe urmele mașinilor de concurs pe trasee forestiere și chiar pe traseul plin de adrenalină de la Trial.

Recomandări

15 pompieri au intervenit la stingerea unui incendiu în Păun

Noaptea trecută, a avut loc un incendiu la o locuință individuală din satul Păun, comuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *