sâmbătă , 31 octombrie 2020 4:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei sale: „Au omorât-o. Au trântit-o pe scările spitalului”

Florin Zamfirescu face acuzații bombă, la câteva luni după moartea soacrei sale. Actorul a mărturisit că mama soției lui a fost omorâtă pe holurile spitalului, apoi declarată decedată din cauza noului coronavirus.

Florin Zamfirescu a declarat la Antena 3 că soacra lui a fost transportată de la azil, la spital în perioada Stării de Urgență. Femeia de peste 80 de ani suferea de Alzheimer și, potrivit actorului, aceasta a fost declarată moartă de COVID-19 când nu ar fi fost aceasta cauza decesului.

A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit.”, a spus actorul la Antena 3.

Florin Zamfirescu a povestit revoltat momentele tensionate prin care a trecut atunci împreună cu familia lui. Actorul a spus că femeia s-a stins din viață în urma loviturilor, după aproximativ 2-3 ore, trecând printr-un chin de neimaginat.

A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID.”, a continuat Florin Zamfirescu.

Recomandări

Directorul spitalului din Piatra Neamț și-a anunțat demisia după imaginile revoltătoare cu pacienți ținuți în curte, în frig

Directorul Spitalului Județean din Piatra Neamț, Silviu Verzea, a anunțat că demisionează, după ce în presă au apărut imagini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *