miercuri , 23 septembrie 2020 1:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Actorii Teatrului „Vasile Alecsandri“ din Bălţi vor juca mâine la Iaşi

Actorii Teatrului „Vasile Alecsandri“ din Bălţi vor juca mâine la Iaşi piesa „Omul care a văzut moartea“, în regia lui Constantin Stavrat.

Spectacolul va putea fi urmărit în Sala Mare a Ateneului de la ora 19.00, piesa lui Victor Eftimiu prezentând o serie de întâlmplări electorale.

Directorul artistic al Teatrului din Bălţi, Constantin Stavrat, este şi regizorul piesei. Ideea de a readuce în scenă eroii, care se agită electoral, descoperindu-şi în mod ironic caracterele, este una foarte potrivită şi timpurilor actuale. Monologul eroului principal (în distribuţie actorul Iurie Bacalu), care se adresa cu nonşalanţă fraţilor români că a poposit în viaţa lor pentru a dezgheţa spiritele şi a propune o viaţă… mai plină de veselie, încheie spectacolul pe o notă umoristică“, anunţă reprezentanţii Ateneului ieşean.

Scenografia spectacolului este semnată de Nicolae Gherman, costumele sunt realizate de Elena Crudu, iar muzica, de către Costică Stavrat. Biletele au fost puse în vânzare la preţul unic de 20 lei şi pot fi achiziţionate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului.

Recomandări

Percheziții de amploare la Iași! Peste cine au intrat mascații

În această dimineaţă, 22 septembrie 2020, au avut loc descinderi în forţa la Iaşi. Ofiţerii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *