joi , 20 februarie 2020 9:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Actori de renume poposesc la Iași pentru a simți și a filma ,,Tinerețe, dulce bătrânețe”

Miercuri va fi lansat oficial proiectul filmărilor pentru ,,Tinerețe, dulce bătrânețe”. Conferința de presă îi are ca invitați pe: Rodica Popescu-Bitănescu, Eduard Adam, Diana Ștefănescu, Ovidiu Chițovanu și Dora Morhan managerul hotelului  care a devenit partener și sponsor oficial.

Echipa de distribuție a filmului este formată din Rodica Popescu-Bitănescu, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Eduard Adam, care lucrează de doi ani pentru a da REC acestui proiect. Scopul acestei producții este de a îndemna tinerii să aibă respect față de oamenii în vârstă, dar și de găsire a unui drum de mijloc dintre lumea tinereții și cea a bătrâneții. Tinerețe, dulce batrânețe este despre acei oameni care vin în viața noastră și lasă atât de mult, într-un timp atât de scurt! Depinde numai de noi să stăm treji și conectați în a înțelege. Platourile de filmare sunt în totalitate în Iași iar filmarile se realizează in perioada 19 – 24 august 2019.

,,V-ați gândit vreodată că gesturile simple de bunătate și curățenie sufletească pot schimba ceva în noi și în cei cu care interacționăm, creând un val care se va resimți în umanitate cu timpul?”, declară Diana Ștefănescu, scenarist și regizor Tinerețe, dulce bătrânețe.

“Producția este o provocare pentru noi și ne bucură că putem să promovăm și Iașul prin acest proiect. Cinematografic vorbind, Iașul are atâtea de oferit, încât orice colină poate fi transformată într-un platou ofertant de filmare. Un partener de încredere este Pleiada Boutique Hotel și trebuie evidențiat acest aspect, pentru că partea financiară este una dintre cele mai dificile când pleci la drum cu un nou scenariu căruia vrei să-i dai viață pe marele ecran”, spune Ovidiu Chițovanu, unul dintre producătorii filmului.

Recomandări

Chiriile în Iaşi au scăzut, au ajuns la nivelul celor din Tulcea

Chiria medie solicitată în Bucureşti a crescut în ultimul trimestru din 2019 şi a ajuns …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *