miercuri , 20 octombrie 2021 11:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Activități pe care să nu le faci la prima întâlnire

Când vine vorba de întâlniri, nu lipsesc emoțiile, mai ales dacă este vorba de prima interacțiune cu cineva de care chiar îți place. Nu toți se simt confortabili la prima întâlnire, dar astfel de acțiuni pot schimba destine.

Nu există nici manuale sau rețete de succes pe care să le aplicați la primul dating și asta pentru că fiecare om e unic, iar caracterele și gusturile diferă și sunt individuale.

În decursul anilor, au existat numeroase studii și numeroși psihologic care au încercat să vină cu anumite recomandări și să ofere sfaturi practice când vine vorba de prima întâlnire. Cert este că sunt unele activități pe care ar fi bine să fie evitate la prima întâlnire.

În mod cert, nu e bine să întârzii. Indiferent că ești fată sau băiat, încearcă să ajungi la timp. Bănuiesc că nimănui nu-i place ca, la o întâlnire, alte persoane să ajungă mai târziu. Calculează timpul astfel încât să ajungi la timp. Ia în calcul și eventualele blocaje în trafic. Dacă această întâlnire este importantă pentru tine, acordă-i tot timpul necesar pentru a începe la timp.

Indiferent de situație, nu disimula în altcineva. Nu încerca să pari altcineva față de cine ești cu adevărat. Nu accepa lucruri care nu-ți plac doar de dragul interlocutorului. Stabiliți de comun acord un loc plăcut pentru amândoi. Nu accepta să ieși în localuri neplăcute doar pentru că te temi să nu faci o impresie proastă de la prima întâlnire. Până la urmă așa stabiliți de la început ce gusturi aveți diferite și ce vă unește pentru prima întâlnire.

Vestimentația contează la prima întâlnire, dar nu purta haine incomode. Este firesc să te aranjezi, dar nu căuta să impresionezi prin faptul că porți pentru prima dată o pereche de pantofi sau o cravată, care în mod firesc nu ai face asta. Prima întâlnire este mereu anxioasă, așa că nu amplifica starea de disconfort.

Ok, ați stabilit unde va avea loc prima întâlnire, v-ați aranjat și ați ajuns la timp. Pe parcursul întâlnirii nu căuta să faci și altceva. Nu-ți verifica telefonul din minut în minut. Nu te apuca să joci la casino live doar pentru că este ora la care ai întâlnire cu prietenii la un joc de poker. Atâta timp cât nu este o urgență de viață și de moarte sau o urgență la job, nu există motive să stai cu telefonul în mână. Bine, acest lucru poate ar trebui să-l facem mereu când ieșim în oraș cu prieteni, iubit / iubita, soț/ soție și chiar acasă când stăm la masă în familie.

Când purtați discuții, nu încercați să fiți superiori sau puerili. Nu încerca să te scoți în evidență prin succesurile sau insuccesurile în relațiile trecute. Nu menționa la fiecare două cuvinte ce faci tu la sală sau cum gravitează toți în jurul tău. Asta e o regulă valabilă pentru fete și băieți. Cu toții avem tendința asta de a exagera, ceea ce nu e bine.

Nu fi intangibil, nu lăsa impresia că esti de neclintit sau greu de cucerit. Fii tu așa cum ești. Indiferent că ești barbat sau femeie, păstrează-ți scuturile pentru alte dăți. Totodată, nu-ți pune pe masă tot istoricul când vine vorba de viața amoroasă. Trecutul e bine să rămână în trecut. Cine ar dori să înceapă o relație cu cineva care încă mai tânjește după amintirile cu foștii / fostele?

Nu spune chiar totul despre tine. Lasă o umbră de mister și pentru alte întâlniri. Nu începe să povestești despre trecut, despre nunți, botezuri, despre copii. Lasă totul să vină de la sine, în timp.

Sper că aceste informații îți vor fi utile la prima întâlnire!

 

Recomandări

Horoscopul runelor pentru luna mai

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru întreaga lună mai, iar mai jos poți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *