joi , 27 februarie 2020 6:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Activități informative la liceul Grigore Moisil din Iași în cadrul proiectului „Impact – Stop bullying”

În cursul zilei de luni, polițiștii ieșeni au desfășurat două activități informative la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, din municipiul Iaşi, cu scopul de a informa elevii cu privire la fenomenele de bullying şi cyberbullying.

La data de 27 ianuarie a.c., în cadrul Proiectului „Impact – Stop bullying”, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iași, împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei ROR, au desfăşurat două activităţi informative, la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, din municipiul Iaşi.

Scopul urmărit a fost acela de a informa elevii cu privire la fenomenele de bullying şi cyberbullying, cauzele apariţiei acestora, formele de agresiune întâlnite în şcoli şi pe internet și de a oferi recomandări utile pentru evitarea unui anturaj nepotrivit.

Totodată, au fost făcute precizări referitoare la aspecte de natură legislativă, la infracţiune, răspunderea penală a minorilor și au fost enumerate faptele penale asociate fenomenului de bullying.

La activități au participat 200 de elevi și 8 cadre didactice.

Recomandări

O nouă vizită de studiu în Norvegia, obținută de Ateneul Național din Iași

Comunicat de presă. În vederea dezvoltării proiectelor privind energia verde sau eficiența energetică în utilizarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *