marți , 30 noiembrie 2021 6:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Activități de informare și prevenire desfășurate de către jandarmi, în școlile din județul Iași

În această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași continuă activitățile de informare a elevilor și cadrelor didactice cu privire la măsurile de autoprotecție pe care trebuie să le cunoască și să le pună în practică, pentru a reduce riscul de a deveni victimă.

Astfel, în perioada 11-15 noiembrie a.c. s-au derulat astfel de acțiuni la instituții de învățământ din municipiul Pașcani, orașul Hârlău și localitatea Bălțați.

Totodată, au fost desfășurate acțiuni și în cooperare cu Centrul Regional Iași al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane în mun. Iași și localitatea Țuțora.

Toate activitățile au avut un caracter interactiv, fiind purtate discuții cu privire la situațiile de risc, problematica riscului de victimizare și prevenirea traficului de persoane, prevenirea faptelor antisociale, atitudinile ce pot fi adoptate în vederea evitării victimizării, inclusiv cu ocazia participării la manifestări culturale, sportive sau artistice.

La activități au participat aproximativ 200 de elevi.

 

 

Recomandări

Testele de salivă au ajuns în școlile din Iași

Testarea elevilor va începe cel mai probabil săptămâna viitoare, după minivacanţa de 1 Decembrie. Inspectoratul Şcolar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *