vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Acțiuni de prevenție ale poliției rutiere ieșene (VIDEO)

Polițiștii rutieri au acționat și săptămâna aceasta pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

În urmă activităților din teren, au fost constatate zeci de abateri de la legislația rutieră. Au fost verificați pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului și, implicit, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

Politistii rutieri au acționat si saptamana aceasta pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave. În urma activitatilor din teren, au fost constatate zeci de abateri de la legislația rutieră. Au fost verificați pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului și, implicit, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.Polițiștii vor continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de persoane aflate sub influența alcoolului, pentru depistarea și sancționarea acestora. Poliţia Ieșeană atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi, în special, a celor referitoare la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gepostet von Atenție Poliția Iași am Samstag, 14. April 2018

Polițiștii vor continua acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de persoane aflate sub influența alcoolului, pentru depistarea și sancționarea acestora. Poliția ieșeană atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație și, în special, a celor referitoare la conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandări

Programul Primăriei Iași, al instituțiilor din subordine și al Prefecturii, de Paște și 1 mai

Minivacanța de Paște și 1 mai aduce modificări în programul municipalității și al societăților furnizoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *