joi , 9 decembrie 2021 4:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Act de violență în Iași

Ieri, în Iași a avut loc un scandal. Întâmplarea a fost postată pe un grup local. Autorul postării a povestit faptul că doi bărbați au agresat un copil și pe bunica acestuia.

Polițiștii au început investigațiile pentru a decide exact cum s-a produs conflictul.

Întâmplarea a avut loc luni, la ora 17, iar cel care a povestit cele întâmplate a spus că totul a început atunci când doi minori s-ar fi certat.

Potrivit postării publicate pe o rețea de socializare, pe data de 30 august în jurul orei 17.00, în zona Cantemir din municipiul Iași a avut loc un conflict între doi copii. În urma acestui conflict, mama și tatăl unuia dintre copii i-a agresat fizic pe bunica și pe celălalt minor:

Bună seara dragi oameni, astăzi în jurul orei 17, a avut loc un eveniment lipsit de respect și umanitate într-un parc pentru copii din zona Cantemir din Iași. Doi copii s-au luat la harță și ceartă și bineînțeles, copiii au vârsta de 7 și 8 ani. Mama și tatăl unuia dintre copii au bătut pe copilul de 8 ani de l-au băgat în spital. Au intrat peste familia copilului în casă și l-au mai bătut încă odată în fața bunicilor lui, iar pentru că nu le-au fost de ajuns, au bătut-o și pe bunica copilului, o femeie care își crește nepoţii şi le oferă o educație demn de admirat. Poliţia şi Ambulanta nu au luat nicio măsură. I-au sancționat pe indivizi pentru că aceste bestii au un statut financiar bun şi că sunt din partea unei familii cunoscute.” se arată în postarea publicată pe o rețea de socializare.

Recomandări

Copiii de la CSS Bucium au mers la teatru în capitală

Copiii de la CSS Bucium ale căror creații au fost premiate la Ziua Internațională a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *