Accident rutier mortal la Vaslui. Două victime

Date:

Un accident în care au murit două persoane şi alte şase au fost rănite, a avut loc la Puşcaşi, judeţul Vaslui. Doi şoferi ar fi încălcat regulile de conducere, provocând un impact devastator.

Potrivit martorilor de la faţa locului, unul dintre şoferi se afla în depăşire pe linie continuă, iar celălalt ieşea de pe un drum secundar fără să dea prioritate.

În urma impactului devastator între cele două autoturisme a rezultat decesul a două persoane, şi anume o femeie care era pasageră în autoturismul care depăşea neregulamentar şi şoferul maşinii care ieşea de pe drumul secundar fără să dea prioritate.

A treia maşină implicată în eveniment este cea depăşită în manevra neinspirată a unuia dintre şoferi.

„ISU Vaslui a intervenit la un accident rutier produs pe DN 2F, pe raza localității Pușcași, comuna Pușcași. În accident au fost implicate două autoturisme și opt persoane, dintre care un minor în vârstă de  14 ani. La ora 17:03 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui.  S-a intervenit cu 7 autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui. La fața locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio respirator. Șase victime, între care și minorul în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme.  Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora. La ora 18:14 a încetat PLanul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui”, a precizat ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...