marți , 19 ianuarie 2021 12:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Accident rutier cu victime în Sârca

UPDATE: Conform primelor informaţii se pare că în accidentul rutier au fost implicate două maşini. Un autoturism marca Volkswagen și un alt autoturism.

Impactul a fost deosebit de grav din considerentul ca autoturismul negru a intrat pe contrasens şi a intrat din plin în autoturismul marca Volkswagen. În urma impactului mai multe persoane au fost proiectate pe carosabil. Martorii de la nefericitul eveniment au sărit în ajutorul celor implicați, acordând primul ajutor până la venirea echipajelor de prim ajutor.

Circulaţia din zona se desfăşoară cu dificultate. Cea mai probabilă cauză a producerii accidentului rutier este neadaptarea vitezei la condiţiile de mers. Totuşi, o anchetă afllată în derulare va stabili cauza producerii evenimentului rutier.

Știre inițială

Un accident rutier grav s-a produs în localitatea Sârca din județul Iași. Acesta s-a produs după ce un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un şanţ.

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului și nici dacă starea de sănătate a victimelor este una gravă.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical dar şi poliţiştii rutieri. Din imaginea obţinută se poate vedea faptul că maşina este grav avariată și că a intrat într-un șanț de pe marginea drumului, potrivit bzi.ro.

Recomandări

Rolul amortizoarelor – ce sunt, cum se folosesc și la cât timp de schimbă

Mulți dintre cei care sunt pasionați de mașini și autoturisme știu cât de important este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *