duminică , 18 aprilie 2021 12:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Accident la vânătoare! Un bărbat din județul Iași împuşcat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD s-a deplasat de urgenţă într-o localitate ieşeană, ieri, pentru a aduce la spital un bărbat care a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare.

Medicii ieşeni din cadrul SMURD au precizat că Ion B., în vârstă de 40 de ani, din localitatea Dagâţa, a fost împuşcat accidental la o partidă de vânătoare ce a fost organizată lângă Mănăstirea Cetate, între localităţile Gârbeşti şi Dagâţa, la cantonul silvic, scrie adevarul.ro.

„Elicopterul SMURD a fost trimis la Dagâţa, pentru un pacient care a suferit o plagă împuşcată în hemitoracele stâng anterior, deasupra inimii – cu retenţie de corp străin. Momentan, pacientul este conştient”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bustiuc susţine că se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru braconaj. Potrivit primelor informaţii, se pare că cei care participau la vânătoare erau ieşiti din perimetrul legal. Aveau permis să vâneze mistreţi şi iepuri, însă bărbaţii urmăreau un alt animal.

Recomandări

Pacienți din București transferați la ATI la Iași

O bătrână de 74 de ani a fost transferată ieri cu elicopterul SMURD de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *