marți , 26 octombrie 2021 8:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Accident cumplit în Suceava

În județul Suceava a fost declanșat planul roșu de urgență ieri. Două mașini și un microbuz școlar s-au izbit, iar in urma accidentului rutier au fost răniți atât adulții cât și elevii care veneau de la școală. Conform informațiilor 23 de persoane rănite au fost duse la spital, pacienții fiind conștienți.

Incidentul s-a produs  în zona localității Arbore, pe drumul județean spre Cajvana. In cele trei autovehicule erau 7 adulți si 19 copii. Toți sunt conștienți si cooperanți din punct de vedere medical.

Accidentul de la Arbore a fost produs de un vitezoman, care nu a văzut în timp util că mașina din fața lui a redus viteza. Conducătorul auto a virat brusc la stânga și s-a izbit în microbuzul cu elevi, care a ajuns într-un șanț.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava a precizat că șoferii implicați în accident au fost și ei răniți și, de asemenea, au fost testați cu aparatul etilotest, valorile fiind negative. S-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Recomandări

Amplu exerciţiu tactic organizat de ISU, cu simularea mai multor situaţii de urgenţă

Un amplu exerciţiu de cooperare în cadrul căruia au fost simulate mai multe situaţii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *