miercuri , 20 noiembrie 2019 7:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Accident cu doi morți și alte 4 persoane rănite a avut loc în Maramureș

Un accident mortal s-a produs lângă Petrova, în Maramureș, unde două mașini s-au ciocnit frontal, de Rusalii. O fată de 12 ani și o femeie au murit, iar alte 4 persoane au fost rănite.

Tragedia s-a consumat pe drumul care leagă localitățile Petrova și Leordeni din Maramureș.

O fetiţă de 13 ani a murit duminică seara între Leordina şi Petrova, în Maramureş, în maşina condusă de mătuşa ei, și o femeie de 40 de ani. Fratele fetiţei, 10 ani, precum şi o altă femeie aflată în maşină, au suferit răni grave. Alţi doi oameni, din alt autoturism, au fost răniţi.

Potrivit martorilor, 2 mașini s-au ciocnit frontal și au fost distruse de impact. Izbitura a avut un efect devastator pentru cei aflați în automobile.

”Mergeam cu mașina din localitate Leordina spre Petrova, la un moment se opresc mașinile din fața mea, pe avarii, mă opresc si eu si vad accidentul. Accident frontal, morți răniți, țipete, într-un cuvânt ,,groază” . Eram aproape, mă gândeam că putea intra masina pe contrasens și să dea in mine, Doamne fereste! Ieși din casă și nu știi dacă te mai întorci”, a scris un martor la accident, pe Facebook.

Polițiștii care anchetează accidentul mortal nu au precizat, deocamdată, cum s-a produs accidentul și încă nu au stabilit cauzele tragediei.

Șoferiţa care şi-a ucis nepoata de 13 ani la Petrova era băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centură. Martorii povestesc că în portbagajul maşinii pe care femeia o conducea era o ladă cu bere. În ziua īn care s-a produs tragedia, nepoata femeii era live pe Facebook, spun oamenii pe rețelele de socializare.

Recomandări

Şofer “kamikaze” pe un drum din Maramureş

Un şofer inconştient a fost aproape să producă o tragedie, după ce a făcut o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *