vineri , 23 octombrie 2020 8:23 am
Iasi booked.net
-1°C

Accident cu 5 victime la Războieni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași a fost anunțat despre un accident rutier produs între două autoturisme și un tir pe Drumul European E58, în dreptul localității Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași.

În urma apelului au fost alertate forțele de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos și Serviciul Județean de Ambulanță Iași.

Au fost redirecționate în regim de urgență două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, cu 14 pompieri militari, două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași și două echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Iași , informează nordestnews.ro.

La sosirea forțelor profesioniste la locul intervenției, a fost constatată avarierea a două autoturisme și un tir, în care erau 5 victime, din care una inconștientă, sex masculin, aproximativ 40 ani, o victimă de sex feminin, 19 ani, cu atac de panică și dureri cervicale, iar 3 dintre acestea cu leziuni ușoare, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers.

Victimelor li s-a acordat primul ajutor medical la locul intervenției, ulterior victima inconștientă și cu atac de panică au fost transportată la spital de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași și EPA al Secției de Pompieri Târgu Frumos.

Recomandări

Urmărire ca-n filme, pe străzile din Iași!

O domnișoară de 28 de ani a ajuns în fața instanței după ce a urcat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *