joi , 16 iulie 2020 8:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Accident auto provocat de șoferul unui BMW. Autorul a fugit de la locul accidentului! [VIDEO]

Neatenția unui șofer care conducea un autoturism marca BMW putea avea urmări colosale. După ce a provocat un accident rutier, a plecat de la locul faptei fară a se interesa de starea victimelor.

Incidentul a avut loc la ora 12:03 pe strada Vasile Lupu, pe sensul de mers dinspre Piața Doi Băieți către Podul Metalurgiei, în apropierea stației de carburant Petrom.

^

Șoferul unui autoturism marca BMW 630i care circula pe linia de tramvai, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot 508, condus regulamentar pe sens opus.

Conducătorul autoturismului BMW a fugit de la locul accidentului fără a verifica starea victimelor. Imaginile filmate de un trecător surprind momentul în care acesta demarează în trombă imediat după momentul accidentului. Șoferul autoturismului BMW a revenit după aproximativ 10 minute la locul incidentului.

In autoturismul BMW se afla doar șoferul, iar în cel de-al doilea autoturism șoferul era însoțit de copilul acestuia. Din fericire, nu au rezultat victime în urma accidentului.

reclama adnow

loading...

Recomandări

O fetiță a decedat după ce s-a izbit de o mașină aflată în mers

O fetița de 1 an și 11 luni din Orăștie a murit după ce s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *