marți , 31 martie 2020 4:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Accident auto provocat de șoferul unui BMW. Autorul a fugit de la locul accidentului! [VIDEO]

Neatenția unui șofer care conducea un autoturism marca BMW putea avea urmări colosale. După ce a provocat un accident rutier, a plecat de la locul faptei fară a se interesa de starea victimelor.

Incidentul a avut loc la ora 12:03 pe strada Vasile Lupu, pe sensul de mers dinspre Piața Doi Băieți către Podul Metalurgiei, în apropierea stației de carburant Petrom.

Șoferul unui autoturism marca BMW 630i care circula pe linia de tramvai, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot 508, condus regulamentar pe sens opus.

Conducătorul autoturismului BMW a fugit de la locul accidentului fără a verifica starea victimelor. Imaginile filmate de un trecător surprind momentul în care acesta demarează în trombă imediat după momentul accidentului. Șoferul autoturismului BMW a revenit după aproximativ 10 minute la locul incidentului.

In autoturismul BMW se afla doar șoferul, iar în cel de-al doilea autoturism șoferul era însoțit de copilul acestuia. Din fericire, nu au rezultat victime în urma accidentului.

Recomandări

A început carantinarea Sucevei! Nu se intră și nu se iese fără un motiv bine întemeiat

Municipiul Suceava este izolat prin filtre consecutive organizate de Poliție, pe o rază de cca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *