joi , 15 aprilie 2021 7:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Accesorii electronice ascunse și nedeclarate, în valoare de peste 30.000 lei, confiscate la Albiţa

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, într-un autovehicul marca Mercedes Vito, bunuri în valoare totală de aproximativ 31.000 lei.

În ziua de 23 septembrie  a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a ieși din ţară, conducând un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Marea Britanie, cetățeanul român Dinis M., în vârstă de 27 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali descoperind ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 24 tastaturi, 35 console „XBOX 360” și 255 huse pentru telefoane.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 30.900 lei și sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Recomandări

Plan roșu de intervenție, șapte victime în apropiere de Albița

Accident teribil, în zona Albița,  la un kilometru de limita cu județul Iași. Șapte persoane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *