marți , 18 mai 2021 4:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Abe Pervin, fost antrenor de box al lui Bute, s-a stins din viață la 100 de ani

Fostul campion mondial Lucian Bute este în doliu după ce un apropiat de-al lui a murit. Este vorba despre Abraham (Abe Pervin), unul dintre antrenorii de box legendari din Canada, care a lucrat cu pugilistul român.

Abraham s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile. Acesta a murit în somn la puțin timp după ce împlinise nu mai puțin de 100 de ani. Mai mulți pugiliști din întreaga lume au avut postări emoționante în memoria lei, iar printre aceștia se numără și Bute.

“L-am avut aproape la începutul carierei de profesionist la Montreal… a fost în colțul meu la multe meciuri..am fost foarte impresionat de cum lucra în sală cu mine dar și cu alți boxeri… la peste 80 de ani cât avea când l-am cunoscut eu… dar cel mai mult am apreciat sfaturile lui despre box și viață… Un mare OM s-a stins săptămâna trecută. A făcut-o la venerabila vârstă de 100 de ani…și care încă venea în sala de box până anul trecut… Abe Pervin, Dumnezeu să te odihnească 😒🙏🙏🙏” este mesajul scris de Lucian Bute pe pagina lui de Facebook. 

Recomandări

Politehnica Iași a anunțat noul antrenor

Politehnica Iași a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că noul antrenor, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *