joi , 21 noiembrie 2019 10:01 am
Iasi booked.net
-1°C

A VIII-a ediție a campaniei Prioritate la Identitate

În perioada 21 februarie – 18 aprilie, Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iași va organiza o nouă ediție a campaniei „Prioritate la identitate”.

Scopul acțiunii este cel de a pune în legalitate pe linie de evidenţă a persoanelor şi stare civilă cetăţenii din cele 26 de comune arondate Municipiului Iași. Până acum au fost derulate șapte ediții, în cadrul cărora au fost puse în legalitate 10.911 persoane.
Deplasările reprezentanților DLEP Iași sunt programate astfel: pe 21 februarie în comunele Aroneanu, Țigănași și Probota, pe 28 februarie în comunele Schitu Duca, Bârnova și Ciurea, pe 7 martie în comunele Rediu, Valea Lupului, Lețcani și Miroslava, pe 14 martie în comunele Movileni, Victoria și Popricani, pe 21 martie în comunele Andrieșeni și Vlădeni, pe 28 martie în comunele Trifești, Roșcani și Bivolari, pe 4 aprilie în comunele Ungheni, Golăiești și Holboca, pe 11 aprilie în comunele Țuțora și Tomești, iar pe 18 aprilie în comunele Mogoșești, Horlești și Voinești, curierul-iasi.ro.

Campania se adresează persoanelor care:

– au actul de identitate expirat sau urmează să le expire în următoarele 6 luni;

– au împlinit 14 ani şi nu au act de identitate;

– au actul pierdut, furat, deteriorat;

– şi–au schimbat domiciliul sau au alt număr la casă;

– nu dețin certificate de stare civilă sau sunt pierdute, deteriorate;

– s- au căsătorit/au divorţat/și-au schimbat numele şi nu au schimbat actul de

identitate;

– au buletin de tip vechi şi doresc o carte de identitate.

Eficiența campaniei „Prioritate la identitate” a fost recunoscută în urmă cu doi ani, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a „Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro”, atunci când Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi a obținut „Premiul de excelență”. Competiţia a fost organizată de Portalul Naţional de Administraţie Publică (www.administratie.ro) împreună cu „Oameni şi Companii” şi având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, cu scopul de a evidenția cele mai bune inițiative ale unor persoane sau instituții din administrația locală și centrală.

Recomandări

Anunț important Veolia Energie! Furnizarea de apă caldă și căldura va fi întreruptă mâine la mai multe imobile din Iași

Veolia Energie Iași SA anunță că, în vederea realizării unor lucrări la rețelele de termoficare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *