duminică , 26 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

A rămas fără permis după ce a gonit cu 101 km/h prin Canta

Străzile de la ieşirile din municipiu sunt folosite ca piste de încercare pentru şoferii teribilişti. Sâmbătă, un tânăr din Leţcani a fost depistat cu radarul conducând un autoturism prin Canta cu viteza de 101 km/h. Acesta a rămas fără permisul de conducere.

„Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Leţcani, a condus un autoturism pe strada Canta din municipiul Iaşi cu vitea de 101 km/h control radar, pe un drum unde limita de viteză deste de 50 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o periodă de 90 de zile“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

În aceeaşi zi, între orele 06.30 – 21.30, poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au organizat o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regulilor privind viteza de deplasare şi depăşirile neregulamentare. Au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.705 lei, dintre care 33 au fost pentru viteză neregulamentară şi au fost reţinute două premise de conducere.

Recomandări

Află unde poți vota duminică, 26 mai!

Primăria Municipiului Iași aduce la cunoștința cetățenilor cu drept de vot din Municipiul Iași faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *