marți , 7 decembrie 2021 9:14 am
Iasi booked.net
-1°C

A murit Mihaela, asistenta medicală din Vaslui băgată în comă de soţul ei, care o bătea cu scaunul

A murit Mihaela, asistenta medicală din Vaslui băgată în comă de soţul ei, care o bătea cu scaunul. Bărbatul, psiholog la Poliţia de Frontieră, e liber şi împreună cu cei doi copii pe care îi avea cu Mihaela susţine că nu s-a atins de femeie.

Este doliu la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce Mihaela Enache, una dintre cele mai apreciate asistente, s-a stins din viață pe patul unui spital din Iași. Luni seara, după aproape trei săptămâni de comă, inima femeii a încetat să mai bată.

În momentul internării, starea de sănătate a asistentei era foarte gravă, aceasta fiind, vreme îndelungată, victima bătăilor administrate de propriul soț, psiholog în cadrul Poliției de Frontieră Vaslui. Apropiații ei au mers mai departe cu acuzațiile, lăsând să se înțeleagă că Mihaela Enache ar fi fost chiar otrăvită cu antigel de cel cu care și-a unit destinul.

Coșmarul pe care asistenta medicală îl trăia acasă era cunoscut colegilor ei de muncă. Nu de puține ori aceasta venea plină de vânătăi la serviciu, după ce soțul o bătea fără milă. „Spunea că nu mai poate trăi alături de el, că mereu o bate. A bătut-o și de 1 decembrie, a bătut-o și miercuri (n.r. 4 decembrie), cu o zi înainte de a se interna în spital. De multe ori soțul îi lua cardul pe care îi intra salariul, iar banii îi băga în jocurile de noroc. Ne-a spus că din cauza bătăilor de multe ori a fost nevoită să plece de acasă de frica lui.”, declara, în urma cu trei săpătmâni, o colegă de-a asistentei, citată de Vremea Nouă.

În acest caz au fost deschise două dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă, iar al doilea pentru violență în familie, după ce chiar fratele asistentei a depus plângere la poliție. Miercuri, 11 decembrie, oamenii legii au efectuat o amplă percheziție în locuința lui Mihai Enache, pentru a vedea dacă acuzațiile de violență în familie se confirmă.

Deocamdată Poliţia nu a anunţat dacă după moartea femeii schimbă încadrarea faptelor pe care le cercetează.

Recomandări

Un turc şi cinci cetăţeni sirieni depistaţi la frontieră

În urma cooperării dintre poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *