joi , 20 ianuarie 2022 10:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

A murit David SASSOLI, președintele Parlamentului EUROPEAN

Preşedintele Parlamentul European David Sassoli a încetat din viaţă marţi, la ora 01:15, la vârsta de 65 de ani, transmite dpa, citată de Agerpres.

Sassoli a murit la spitalul din oraşul italian Aviano, conform informaţiilor comunicate dpa de purtătorul său de cuvânt, Roberto Cuillo.

Luni, Parlamentul European a confirmat că David Sassoli a fost internat pe 26 decembrie „din cauza unei complicaţii grave ca urmare a unei disfuncţii a sistemului imunitar”.

Pe Twitter, Cuillo a precizat că locul şi data la care vor avea loc funeraliile vor fi comunicate în următoarele ore.

”După ce a contractat o pneumonie în septembrie anul trecut, Sassoli a petrecut mai bine de două luni de recuperare în ţara sa natală şi revenise recent la activitatea politică, când, la 26 decembrie, a fost din nou internat într-un spital italian pentru „complicaţii grave în urma unei disfuncţii a sistemului imunitar”, aminteşte EFE.

Recomandări

Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” și Centrul de Neuroştiinţe din Iaşi, în premieră în Parlamentul European

Unitatea medicală a fost subiectul unei dezbateri publice speciale organizată la Bruxelles pentru prezentarea proiectelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *