miercuri , 14 aprilie 2021 2:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

A murit bărbatul gazat de la 5 cm, în faţă, de o jandarmeriţă, la Vatra Dornei

A murit bărbatul gazat de la 5 cm, în faţă, de o jandarmeriţă, la Vatra Dornei. Omul a suferit un infarct, a ajuns în comă la spital şi nu a supravieţuit. 

O jandarmeriţă i-a dat cu spray în faţă de la 5 cm distanţă, în timp ce doi jandarmi încercau să îl încătuşeze. Bărbatul era acuzat de tatăl unei fetiţe de 12 ani că a atins-o indecent şi era deja cercetat într-un dosar în care era suspect de pedofilie.

Recomandări

O constănțeancă s-a aruncat de pe bloc, după ce a aflat că iubita sa o înşală cu un bărbat

O femeie în vârstă de 40 de ani s-a aruncat sâmbătă de pe acoperișul unui …

One comment

  1. Acest cetățean, a fost ucis de jandarmi mișelește, se vede clar in filmul care este pe Facebook, a fost dat cu sprei și apoi sufocat,… cu tricoul pus în cap a fost împins cu fata în pământ acoperind i fosele nazale în asa fel că după 4 mișcări spasmodice cu picioarele , și a dat duhul…. Acele mișcări de picioare, nu le fac niciodată cei ce fac infarct, ci cei care nu au aier, sufocații, spînzuratii…. Totul după ce, jandarmerită participanta la crima cu premeditare în grup, a aplicat sub fata cetățeanului trîntit la pamint, un spruțata de sprei paralizant de la 1 cm distanță… Nu de la 5 centimetri…. Cetățeanul a fost călcat în picioare de jandarmi care au mimat punerea cartușelor, timp în care i s au rupt organele interne… Cătușele I au fost puse după ce a murit… Indiferent ce a înfăptuit un deligventi, chiar un criminal în serie, NIMENI INTR UN STAT, NU ARE DREPTUL DE AL JUSTIȚIA, CUM AU FACUT JANDARMI DIN ROMANIA,UCIGÎND, CU SINGE RECE, IN TREI JANDARMI ACEA PERSOANĂ, FIE EL SI UN DELICVENT…. TOTI AVEM DREPTUL LA O JUSTIȚIE CORECTA, INFALTUITA DE UN JUDECĂTOR INTR UN TRIBUNAL… NIMENI, NICI MĂCAR JANDARMII UNUI STAT NU POT SUBSTITUI JUSTIȚIA SI VERDICTUL UNUI JUDECĂTOR…. ÎN ULTIMA INSTANȚĂ, ESTE STRIGĂTOR LA CER, CORPUL COMUN FACUT, ÎNTRE ARMA JANDARMERIEI, JUSTIȚIE SI SPITAL, CARE AU ASCUNS CU NESIMȚIRE, CRIMA INFALTUITA DE CEI 3 JANDARMI CARE, NORMAL TREBUIE SA PLĂTEASCĂ PENTRU UCIDEREA DIN CULPA SI CRIMA CU PREMEDITARE A UNUI CETĂȚEAN ROMÂN, SI REALIZIND IMPOSIBILITATEA DE A FI PURTAT IN FATA UNUI JUDECĂTOR DINTR UN TRIBUNA PENTRU O DECIZIE JUDECĂTOREASCĂ…. Cerem înfăptuirea dreptății în acest caz și pedepsirea celor 3 criminali jandarmi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *