A găsit 95.000 de euro într-un dulap cumpărat de pe OLX. Ce a făcut bărbatul, tată a patru copii, cu banii

Date:

Un bărbat de 33 de ani din Timiș, tată a patru copii, a cumpărat un dulap second-hand de pe internet care i-a aadus o mare surpriză. În interiorul dulapului, unul dintre copii a găsit o cutie metalică în care se aflau 95.000 de euro.

Samuel Stănici, un tânăr de 33 de ani din Timiş, crescut într-o familie cu 12 copii şi la rândul său tată a patru copii, muncitor în construcţii şi ocazional în agricultură, în Belgia, a trăit o experienţă de povestit nepoţilor.

În urma unui anunţ de pe site-ul Olx, Samuel, care locuieşte în prezent în satul Bichigi din Timiş, a cumpărat de la un bărbat din Arad o piesă de mobilier la mâna a doua. Samuel povesteşte că înainte de a plăti mobila a deschis uşile şi s-a uitat înăuntru, dar nu a văzut nimic. Nici când a încarcat mobila, nici când a descărcat-o acasă, nici când a pus-o pe poziţie nu ar fi auzit nimic suspect. După o săptămână, unul dintre copii, jucându-se la dulap, a găsit în interior o cutie metalică în care se aflau nu mai puțin de 95.000 de euro, scrie „Adevărul”.

„ Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit tânărul.

Împreună cu un prieten, Samuel Stănici a mers la Arad, pe urmele mobilei cumpărate de pe OLX. A descoperit că mobila a aparținut unui bătrân care a murit, iar fiul lui a scos dulapul la vânzare.

„A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad.

 

Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...