luni , 25 mai 2020 12:32 am
Iasi booked.net
-1°C
Foto: Adevărul

A găsit 95.000 de euro într-un dulap cumpărat de pe OLX. Ce a făcut bărbatul, tată a patru copii, cu banii

Un bărbat de 33 de ani din Timiș, tată a patru copii, a cumpărat un dulap second-hand de pe internet care i-a aadus o mare surpriză. În interiorul dulapului, unul dintre copii a găsit o cutie metalică în care se aflau 95.000 de euro.

Samuel Stănici, un tânăr de 33 de ani din Timiş, crescut într-o familie cu 12 copii şi la rândul său tată a patru copii, muncitor în construcţii şi ocazional în agricultură, în Belgia, a trăit o experienţă de povestit nepoţilor.

^

În urma unui anunţ de pe site-ul Olx, Samuel, care locuieşte în prezent în satul Bichigi din Timiş, a cumpărat de la un bărbat din Arad o piesă de mobilier la mâna a doua. Samuel povesteşte că înainte de a plăti mobila a deschis uşile şi s-a uitat înăuntru, dar nu a văzut nimic. Nici când a încarcat mobila, nici când a descărcat-o acasă, nici când a pus-o pe poziţie nu ar fi auzit nimic suspect. După o săptămână, unul dintre copii, jucându-se la dulap, a găsit în interior o cutie metalică în care se aflau nu mai puțin de 95.000 de euro, scrie „Adevărul”.

„ Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit tânărul.

Împreună cu un prieten, Samuel Stănici a mers la Arad, pe urmele mobilei cumpărate de pe OLX. A descoperit că mobila a aparținut unui bătrân care a murit, iar fiul lui a scos dulapul la vânzare.

„A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad.

 

Sursa: Adevărul

reclama adnow

loading...

Recomandări

Samsarii din vămi. Sumele exorbitante pe care le cer oamenilor ca să-i ducă acasă

După aglomerația din vămi, au apărut acum și samsarii care cer sume exorbitante oamenilor, ca să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *