miercuri , 26 iunie 2019 12:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

A confundat Uber-ul cu mașina criminalului ei

Camerele de supraveghere au surprins-o pe tânăra americancă Samantha Josephson în momentul în care se urcă în mașina criminalului ei, crezând că este Uberul pe care l-a comandat. Cazul ei a făcut valuri în presa din SUA.

Camere de supraveghere din jurul barului Bird Dog au filmat-o pe Samantha Josephson în timp ce iese vorbind la telefon, vineri, în jurul orei 02.00, în Columbia, Carolina de Sud, relatează Mirror.

Purta o cămașă portocalie și pantaloni negri. Tânăra se urcă într-un Chevrolet Impala din fața barului, crezând că este Uber-ul pe care l-a comandat.
Greșeala de a nu verifica dacă este într-adevăr mașina ei i-a fost fatală. Câteva ore mai târziu, cadavrul fetei a fost găsit pe un câmp, cu numeroase răni la față, gât, abdomen și membre. Poliția nu a oferit detaii despre modul în care a fost ucisă, scriu stirileprotv.ro.

Victima a fost văzută de un bodyguard al barului cum se urcă în automobilul negru, despre care ea și prietenii ei o credeau că este mașina Uber așteptată.

Cursa Uber comandată a sosit câteva clipe mai târziu, după plecarea tinerei, iar șoferul a anulat călătoria, pentru că Samantha nu se afla în locul solicitat.

Într-o conferință de presă, șeful Poliției din Columbia, William Holbrook, a declarat că prietenii ei au alertat autoritățile în legătură cu dispariția Samanthei.

Nathaniel David Rowland, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în legătură cu uciderea și răpirea tinerei, după ce a fost văzut conducând aceeași mașină în care s-a urcat Samantha.

Suspectul a fost prins sâmbătă în apropierea aceluiași bar de către un polițist. În mașina lui se afla o femeie.

În momentul în care un agent de poliție i-a cerut să coboare din mașină, bărbatul de culoare a încercat să fugă, dar a fost prins rapid.

În autovehicul, anchetatorii au găsit sânge pe scaunul pasagerului și în portbagaj, probele ADN demonstrând că e vorba de sângele Samanthei Josephson. De semenea, telefonul mobil al victimei și produse de curățat au fost găsite în mașină, mai scriu stirileprotv.ro.

Poliția a dezvăluit că mașina are un dispozitiv de siguranță pentru copii care blochează ușile, ceea ce i-ar fi făcut imposibil tinerei să scape din interior. Locuința suspectului este în apropiere de locul unde a fost găsit cadavrul victimei.

Moartea ei a afectat comunitatea din orașul Columbia. O pagină a GoFundMe, creată după moartea Samanthei, a strâns deja peste 30.000 de dolari pentru a ajuta familia cu cheltuielile de înmormânare.

Recomandări

Ordonanţa pentru ridesharing, aprobată astăzi în Guvern. Ce trebuie să facă şoferii Uber, Bolt și Clever

OUG privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto a fost adoptată în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *