duminică , 28 noiembrie 2021 11:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

A apărut partidul care propune impozit 0 pe munca românilor

La Alba Iulia a fost lansată pe 1 decembrie Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), formațiune care propune eliminarea impozitului pe salariile românilor.  

Românii muncesc mult și plătesc impozite uriașe pe munca lor, iar niște trântori se îmbuibă din aceste impozite. Suntem cei mai taxați cetățeni, muncim și plătim. Asta doar pentru că cei care ne conduc nu știu să construiască bugete decât din taxarea veniturilor românilor”, a declarat George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor, în cadrul primului Congres al formațiunii.

În același context, George Simion a anunțat că au fost semnate primele 200 de adeziuni la noua entitate politică.

 „Astăzi, de 1 decembrie, în Capitala Marii Uniri, lansăm cadoul nostru pentru România: Alianța pentru Unirea Românilor. Este forma prin care vom activa oriunde trăiesc români și ne vom implica în toate alegerile. Vom ajuta ca neamul românesc să dăinuie. Din Chișinău până în Carei, din Londra până în Vârșeț, vă cunosc și îmi dau seama de potențialul pe care îl avem. Mai presus de aurul galben, aurul verde sau aurul negru sunteți voi – voi sunteți aurul țării. De-acum înainte suntem împreună!”, a precizat liderul unionist.

Recomandări

Târg al locurilor de muncă dedicat românilor din diaspora

Primăria Municipiului Iași și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) vor organiza un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *