marți , 15 iunie 2021 4:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Meteorologii ANM au emis recent prognoza meteo în Iași în săptămâna 17-23 mai 2021. În această perioadă, în zona Iașului vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi ce vor oscila între maxime de 20 și 25 de grade Celsius. Spre mijlocul săptămânii pot apărea precipitațiile.

Astăzi, 17 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maxim de 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Mâine, 18 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară se pot înregistra intensificări ale vântului, în timp ce șansele de precipitații se vor menține scăzute în continuare.

Miercuri, 19 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară pot apărea însă unele precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Joi, 20 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Pot apărea precipitații slabe, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea din nou parte de precipitații și de un vânt moderat. Anul trecut, în aceeași perioadă de timp, vremea a fost ceva mai rece.

Vineri, 21 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Sâmbătă, 22 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu averse izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Duminică, 23 mai 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, la Iași vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

 

Recomandări

De ce anul acesta este atât de frig în luna iunie

Climatologii explică de ce în zonele geografice reci ale globului se înregistrează acum temperaturi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *