joi , 15 aprilie 2021 1:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Surprize pentru copii la Palatul Culturii

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași, în perioada 8-10 aprilie 2021! Complexul Muzeal Național „Moldova” organizează noi ediții ale acestora cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii. Este vorba despre „Țesut la gherghef”, „Ceasul: o călătorie în timp”, „Eminescu peste generații”.

În perioada 8-10 aprilie 2021, Complexul Muzeal Național „Moldova” (CMNM) Iași organizează noi ediții ale Atelierelor DICE – „D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ)”, derulate de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii. Astfel, astăzi, 8 aprilie 2021, de la ora 11:00, va avea loc Atelierul de „țesut la gherghef”, adresat copiilor cu vârsta peste 7 ani. Pe parcursul a 90 de minute, participanții vor vizita expoziția „Grindare, paretare, scoarțe. Povești țesute”, din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei. După care, în Sala de Educație Muzeală vor țese propriile modele. Prețul unui bilet este de 20 de lei de persoană și include toate materialele necesare.

Vineri, 9 aprilie 2021, de la ora 11:00, va avea loc atelierul „Ceasul: o călătorie în timp”. Participanții vor face o incursiune în expoziția „RetroTehnica”, deschisă la Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu„, urmând ca în Sala de Educație Muzeală să decoreze și să asambleze un ceas. Activitatea se adresează participanților cu vârsta de peste 8 ani, are o durată de 90 de minute, iar prețul unui bilet este de 20 de lei de persoană.
Sâmbătă, 10 aprilie 2021, de la ora 14:00, este programat atelierul de scriere creativă „Eminescu peste generații”, unde participanții vor vizita expozițiile deschise în cadrul Muzeului de Artă, urmând să desfășoare activitatea practică în Sala de Educație Muzeală, pornind de la o lucrare reprezentativă. Atelierul se adresează participanților cu vârsta de peste 12 ani, are o durată de aproximativ 60 de minute, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Recomandări

Esplanada Palatului Culturii va fi în totalitate pietonală începând de anul viitor

În contextul demolării pavilionului showroom, esplanada Palatului Culturii va fi în totalitate pietonală. Primăria Municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *