Schimbări importante în traficul din Iași

Date:

Joi, 25 martie, Comisia de Circulație a Municipiului Iași s-a întrunit într-o nouă ședință în cadrul căreia au fost luate o serie de măsuri cu scopul de a fluidiza traficul rutier din oraș.

👉Astfel, Comisia de Circulație a decis introducerea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe șoseaua, respectiv strada Nicolina, mai întâi de la intersecția cu strada Sălciilor (zona Lidl Nicolina) până în Podu Roș.

👉Alte schimbări în circulația rutieră se vor efectua în zona magazinului Lidl Moara de Foc. Pe strada Moara de Foc spre accesul în magazin (la intersecția cu strada Canta) va fi montat indicatorul Interzis la stânga, iar la ieșirea din parcarea magazinului va fi montat un indicator La dreapta (spre șos. Moara de Foc). În plus, vor fi montate indicatoare de orientare pe strada Canta, mai precis pe tronsonul cuprins între strada Păcurari și șoseaua Moara de Foc, pe sensul de mers spre Moara de Foc, după cum urmează: pe prima bandă – înainte și la dreapta, iar pe a doua bandă – stânga.

👉De asemenea, pe strada Bărboi la intersecția cu strada Elena Doamna va fi montat indicatorul La dreapta, și separatori de sens pe tronsonul cuprins între accesul în parcarea cu plată de la Hala Centrală până la primul acces la stânga, spre blocuri.

👉Se va dispune sens unic pe strada Orfelinatului, de la intersecția cu strada Ciornei până la intrarea în parcarea magazinului Lidl, pe strada Semnului și pe stradela Uzinei, de la intersecția cu strada Funcționari.

👉Pe str. Orfelinatului va fi montat un indicator Oprirea interzisă, iar la intersecția str. Vișan cu str. Fermei va fi schimbată prioritatea, prima stradă menționată devenind drum cu prioritate față de cea de-a doua.

Pe stradela Cetățuia va fi instituit sens unic pe sensul de mers dinspre Mănăstirea Frumoasa spre strada Plantelor.

De asemenea, pe aleea care face legătura dintre strada Radu Vodă și strada Dimineții fluxul de circulație în sens unic va fi modificat în circulație în ambele sensuri.

Articolul precedentAccident rutier în Iași
Articolul următorÎmpreună dăruim lumină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...