marți , 18 mai 2021 5:33 am
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Un fost primar din Pașcani a fost condamnat pentru delapidare

Judecătorii au aprobat luni sentința dată la nivelul Judecătoriei Pașcani, unde primarul a fost condamnat pentru delapidare.

Fostul primar al comunei Butea a fost acuzat ca la sfârșitul alegerilor din 2016, când nu a mai primit încă un mandat a furat bunurile primăriei, și anume un aragaz, un arzător, un calculator, un laptop și două bidoane de 40 kg soluție de curățat.

Cele două bidoane care costau aproape 2000 de lei, au fost donate bisericii fără documente justificative. Fostul primar a fost dat în judecată în martie anul trecut numai pentru obiectele donate bisericii, deoarece, pentru celelalte obiecte nu au avut dovezi precum că au fost furate. Judecătorii din Pașcani l-au condamnat pe acesta  la 1 an si 4 luni de închisoare cu suspendare si va fi supravegheat timp de 2 ani.

Recomandări

O nouă propunere de aprobare a bugetului municipiului Iași

Primarul Mihai Chirica a trimis o scrisoare deschisă cu privire la aprobarea bugetului. „Stimați consilieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *