miercuri , 8 decembrie 2021 3:54 am
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Bătaie ca-n filme în Iași

Cinci bărbați din județul Iași vor trebui să dea explicații în instanță, în urma unui scandal ca-n filme.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au dat în judecată pe 5 indivizi, pentru tentativă de omor calificat și lovire. Bătaia cu furci și topoare s-a produs la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an.

În urma incidentului, un tânăr în vârstă de 13 ani a ajuns la spital, și un alt bărbat a ajuns în stare critică, după ce a fost lovit în cap.
La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au dat în judecată pe vinovați și urmează ca Tribunalul Iași să decidă un prim termen al procesului penal.

Ieșenii sunt monitorizați de polițiști de la sfârșitul lunii ianuarie.

Recomandări

Scandal la un local din Răducăneni. Mai multe persoane cercetate

În seara zilei de 24 Octombrie ac, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *