joi , 15 aprilie 2021 2:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Polițiștii de Frontieră au depistat o mașină radiată în trafic

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși realizează investigații referitor la un bărbat cu dublă cetățenie(română și moldovenească), care a fost descoperit în trafic, conducând o mașină neînmatriculată și cu numere false de înmatriculare.

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iași a oprit pentru verificare, în localitatea de frontieră Drînceni, un ansamblu rutier format dintr-o mașină înmatriculată în Lituania și remorcă, înmatriculată în R. Moldova, condus de P.V., în vârstă de 52 ani.

Datorită faptului că au existat suspiciuni referitoare la starea de înmatriculare a mașinii, polițiștii au realizat mai multe investigații și au descoperit că aceasta este radiată din circulație de autoritățile din Germania și că numerele de înmatriculare de pe acesta aparțin unei alte mașini.

Astfel, polițiștii realizează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, pentru a se dispune pedeapsa conform legii.

Recomandări

Un bărbat din Vaslui a furat 220 000 lei de la o companie

Duminică polițiștii din Vaslui au fost anunțați despre furtul a peste 220.000 lei, care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *