joi , 15 aprilie 2021 11:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vremea în Iași pentru săptămâna aceasta

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru Iași în această săptămână.

Astfel, vremea în Iași în săptămâna 8 – 14 martie 2021 va fi instabilă. În Iași va ploua spre mijlocul săptămânii, în timp ce spre finalul săptămânii valorile termice vor crește.

Astăzi, 8 martie 2021, vremea la Iași va fi închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius, cer parțial noros, vânt slab și posibilități mici de ploaie.

Marți, 9 martie 2021, vremea se mai răcește, temperaturile vor fi cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius, cer parțial noros, vânt slab până la moderat și posibilități de precipitații reduse.

Miercuri, 10 martie 2021, la Iași temperaturile vor fi cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius, cu posibilități de lapoviță, vânt moderat și  posibilități de precipitații mai mari.
Joi, 11 martie 2021,  vremea se mai încălzește în Iași, temperaturile vor fi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius, cer însorit, vânt moderat și posibilități de precipitații reduse.

Vineri, 12 martie 2021, la Iași temperaturile vor fi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius, cu posibilități mai mari de precipitații.
Sâmbătă, 13 martie 2021, vremea la Iași va fi frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius, cer parțial noros, vânt mai puternic și posibilități de precipitații  reduse.

Duminică, 14 martie 2021, vremea va fi extrem de plăcută, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius, cer parțial noros, vânt slab și posibilități de precipitații reduse.

Recomandări

Cum va fi vremea de Paște

ANM a precizat că vremea va fi răcoroasă în următoarele trei săptămâni, care includ Paștele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *