luni , 17 ianuarie 2022 12:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Un tânăr din Mironu a ajutat la salvarea unui bătrân care a căzut într-o fântână

El este ADRIAN, tânărul care a contribuit la salvarea bătrânului de 88 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.

Joi, Garda de Intervenție Gura Humorului, a intervenit cu modulul SMURD pentru salvarea unui om care a căzut într-o fântână, în localitatea Mironu, comuna Valea Moldovei, cu o adâncime de 22 de metri și cu diametrul la suprafață de doar 50 de centimetri.

Pompierii militari au echipat și au lansat în fântână un voluntar din zonă, ADRIAN FERARIU, în vârstă de 19 ani, care era slăbuț și a putut să ajungă la bătrân.

Acțiunea a fost extrem de dificilă, datorită lipsei de spațiu, și, în ciuda tuturor eforturilor, băiatul a putut să îl prindă pe bătrân cu o coardă. Apoi, ambii au fost scoși din fântână de către pompierii militari.

Bătrânul, în stare de semiconștiență, a fost luat de către echipajele SMURD B2 și apoi SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care i-au acordat primul ajutor și l-au dus la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Salvatorul a primit o Diplomă de Merit din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, în semn de recunoștință pentru curaj și spirit civic.

Recomandări

A pierdut permisul de conducere pe care nu l-a avut niciodată

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *