luni , 17 mai 2021 2:36 am
Iasi booked.net
-1°C

O nouă centură ocolitoare în județul Iași

Autoritățile județene au decis să pună în practică un nou obiectiv legat de traficul rutier din zona municipiului Pașcani. Șefii administrației locale și cei ai județului au debutat un proiect referitor o centură ocolitoare în jurul municipiului Pașcani, obiectiv care se poate lega de viitoarele autostrăzi A7 și A8. Municipiul Pașcani ar putea ajunge principalul nod rutier din județul Iași.

Municipiul Pașcani se poate bucura de un proiect amplu de infrastructură. Autoritățile au înnoit proiectul străzii ocolitoare a orașului, obiectiv început cu 10 ani în urmă și care a fost lăsat baltă. Referitor la acest proiect au discutat ultimii primari pe care i-a avut Pașcaniul, dar obiectivul a rămas doar în de acte. Acum, la Primăria Pașcani s-a organizat o ședință la care au participat șefii administrației locale alături de cei de la Consiliul Județean (CJ) Iași pentru a debuta noile decizii despre proiect.

Șeful administrației județene a povestit și la ce se referă proiectul. Costel Alexe a menționat că noua centură ocolitoare a municipiului Pașcani poate fi introdusă în proiectele autostrăzilor A7, pe segmentul spre Bacău, dar și în A8, cel din zona Târgu Neamț – Moțca – Iași. Obiectivele vor fi trimise la Ministerul Transporturilor.

 

Recomandări

Un bărbat din Iași este acuzat de trafic de etnobotanice

Un individ acuzat de trafic cu etnobotanice a fost pus în libertate ieri de magistrații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *