marți , 30 noiembrie 2021 5:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ce a declarat Șoșoacă după excluderea din AUR

După ce a fost exclusă din partidul AUR, Diana Șoșoacă a avut prima ieșire publică . Senatoarea a transmis live pe Facebook părerea ei.

Eu nu am probleme cu el (Sorin Lavric) pentru că sunt femeia-bărbat bine”, a precizat senatoarea, râzând, după ce a povestit că marți acesta a încercat să o atace.

Deoarece Șoșoacă a discutat peste timpul limită acordat partidului în Parlament, motiv pentru care i s-a și întrerupt microfonul, fapt ce a condus la apariția scandalului.

Păi m-au întrerupt exact când prezentam efectele advserse ale vaccinului Pfizer, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile. Deci se atacă matricea naţională. Ştiu cum funcţionează sistemul, ştiu cine abuzează. A mai fost o problemă când am oprit mafia adopţiilor şi am oprit 5 copii de la adopţii ilegale. Foarte multă lume m-a ameninţat. Dintre colegii mei nu, doar au mustăcit şi au spus că trebuie să înţeleg că aşa este politica. Atenţie. Nu George, George e un om foarte ok. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan şi chiar a ridicat mâna la mine, a spus senatoarea, conform Adevărul.

Recomandări

Un angajat al AUR, depistat cu droguri la Palatul Parlamentului

Un angajat al AUR a fost dus astăzi la Secţia 17 Poliţie, după ce oamenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *