joi , 23 septembrie 2021 5:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mărțișoare în dar pentru copii cu autism din Iași

 Pandemia a afectat extrem de mult copiii si tinerii cu autism, precum și familiile acestora.

Întreruperea activitatilor pe perioada starii de urgență si respectarea restrictiilor au dus la dificultati de adaptare a copiilor si tinerilor cu autism si la dificultati de relationare familiala. Modalitatea de adaptare a persoanelor cu autism este distinctă, de la acceptarea situatiei, la comportamente negative, deoarece depedenta de parinti este permanentă, iar lipsa acestora conduce la dezechilibre majore. Familiile au avut de înfruntat probleme financiare si stari emotionale, mai ales neputinta de a depăși situatiile de risc.

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania – Filiala Iasi (ANCAAR – Filiala Iasi), impreuna cu Biroul Diaspora al Primariei Municipiului Iasi organizeaza campania “Martisoare in dar!”, ca o continuare a evenimentului anunțat in luna decembrie la a cărei victorie au contribuit multi ieseni, mai ales cei din diaspora. Martisoarele vor fi făcute de copiii cu autism in atelierul lor si se vor îndrepta către cei care vor face donatii in contul asociatiei.
Pachete de 25 de martisoare costa 250 lei, cele de 30 de bucati – 300 lei, iar cele de 100 de bucati – 1000 lei. La cheltuielile pachetelor alese se vor adauga 50 lei cheltuieli de transport.

Donatiile vor putea fi facute cu ajutorul platformei Galantom, accesand link-ul https://ancaar-iasi.galantom.ro/p/carmengherca2 sau direct in contul asociatiei RO64 BSEA 0020 0000 0029 2882, deschis la Credit Agricole – Romania.

Recomandări

Accident rutier în Spătărești

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Spătărești. Au fost implicate 8 persoane dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *