duminică , 18 aprilie 2021 11:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Doi bărbați din Iași au tăiat un cablu de comunicații

 Doi bărbați din Iași au tăiat de pe un stâlp 35 de metri cablu de comunicaţii și au fost prinși de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari.

Operatorul care monitoriza sistemul de supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a observat, un autoturism care a oprit în apropierea localității Trifeşti din care au coborât doi bărbați. Aceștia au tăiat de pe un stâlp cablu, pe care l-au pus în portbagaj, apoi au plecat mai departe.

După puțin timp, un echipaj din cadrul aceluiaşi sector a ajuns în zonă şi a oprit mașina care era condusă de un ieşean în vârstă de 28 de ani și un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Oamenii legii au depistat două cabluri de comunicaţii de aproximativ 14, respectiv 21 de metri lungime. De asemenea, în torpedoul mașinii a fost găsit cleştele cu care a fost tăiat cablul.

Cablul, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost confiscat pe numele celor doi bărbați, iar poliţiştii fac investigații sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandări

Un bărbat din Vaslui a furat 220 000 lei de la o companie

Duminică polițiștii din Vaslui au fost anunțați despre furtul a peste 220.000 lei, care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *