miercuri , 28 iulie 2021 2:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Surprize pentru ieșeni pe 14 februarie

In luna iubirii, Pleiada Boutique Hotel a pregatit cateva pachetele speciale pentru indragostiti. Cazare la 5 stele, o cina in doi sau un masaj de relaxare in cuplu sunt cateva dintre suprizele pregatite clientilor de 14 februarie.

Cupidon ajunge de aceasta data la Pleiada Boutique hotel cu 3 pachete supriza pentru toate buzunarele. Alaturi de persoana iubita, poti sarbatori ziua de Sfantul Valentin, intr-un cadru inedit.

”Luna aceasta, echipa Pleiada Boutique Hotel s-a aliat cu Cupidon si am conturat impreuna cu el niste pachete pe care tu le vei putea impartasi alaturi de persoaba speciala din viata ta. Cazare la 5 stele, o cina in doi, un masaj de relaxare in cuplu sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le vei avea daca vei alege sa fii pe 14 februarie la singurul hotel de 5 stele din Moldova.”, a declarat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

Clientii pot opta pentru 3 pachete care incep de la 500 de lei, conform telem.ro.

”Am pregatit mai multe pachete cu preturi pornind de la 500 de lei, dar pentru mai multe detalii va invit sa intrati pe hotelpleiada.ro, pentru ca va asigur ca veti avea ce descoperi” a declarat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

Recomandări

Bancul zilei

Doi ardeleni la oraș sunt cazați într-un hotel la etajul 20 iar liftul nu merge. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *