marți , 21 septembrie 2021 4:48 am
Iasi booked.net
-1°C

Un actor îndrăgit a pierdut lupta cu cancerul

Dustin Diamond a murit de cancer, a declarat reprezentantul său. Tânărul de 44 de ani a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Samuel „Screech” Powers în popularul sitcom american din anii ’90 despre un grup de prieteni din liceu și directorul lor.

El a finalizat recent o primă rundă de chimioterapie după ce luna trecută a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Starea sa s-a deteriorat rapid în ultima săptămână, a spus agentul Roger Paul.

Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să mintă scufundat de durere. Pentru asta, suntem recunoscători”, a spus el luni.

Serialul ” Salvat de Clopotel ” a fost difuzat și în România.

Salvat de Clopotel a funcționat timp de patru sezoane din 1989 până în 1993 și a fost un serial de succes la nivel mondial fiind foarte cunoscut și în România.

Mario Lopez, cunoscut fanilor spectacolului sub numele de AC Slater, a spus: „Dustin, îți va fi dor de bărbatul meu. Fragilitatea acestei vieți este ceva ce nu trebuie luat niciodată de la sine înțeles. Rugăciunile pentru familia ta vor continua.”

Mark-Paul Gosselaar, care a jucat rolul lui Zack Morris, a scris pe Twitter că Diamond este „un adevărat geniu comedian” și a spus că „îi vor lipsi acele scântei crude și strălucitoare pe care numai el a fost capabil să le producă”, potrivit bzi.ro.

Diamond și-a reluat rolul în seria de urmări Saved by the Bell: The New Class și Saved by the Bell: The College Years. Dar el nu a apărut în seria recentă.

Recomandări

Un tânăr de 22 de ani s-a spânzurat

Un tânăr de 22 de ani s-a spânzurat de podul Densușianu din Oradea azi dimineață. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *