Un actor îndrăgit a pierdut lupta cu cancerul

Date:

Dustin Diamond a murit de cancer, a declarat reprezentantul său. Tânărul de 44 de ani a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Samuel „Screech” Powers în popularul sitcom american din anii ’90 despre un grup de prieteni din liceu și directorul lor.

El a finalizat recent o primă rundă de chimioterapie după ce luna trecută a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Starea sa s-a deteriorat rapid în ultima săptămână, a spus agentul Roger Paul.

Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să mintă scufundat de durere. Pentru asta, suntem recunoscători”, a spus el luni.

Serialul ” Salvat de Clopotel ” a fost difuzat și în România.

Salvat de Clopotel a funcționat timp de patru sezoane din 1989 până în 1993 și a fost un serial de succes la nivel mondial fiind foarte cunoscut și în România.

Mario Lopez, cunoscut fanilor spectacolului sub numele de AC Slater, a spus: „Dustin, îți va fi dor de bărbatul meu. Fragilitatea acestei vieți este ceva ce nu trebuie luat niciodată de la sine înțeles. Rugăciunile pentru familia ta vor continua.”

Mark-Paul Gosselaar, care a jucat rolul lui Zack Morris, a scris pe Twitter că Diamond este „un adevărat geniu comedian” și a spus că „îi vor lipsi acele scântei crude și strălucitoare pe care numai el a fost capabil să le producă”, potrivit bzi.ro.

Diamond și-a reluat rolul în seria de urmări Saved by the Bell: The New Class și Saved by the Bell: The College Years. Dar el nu a apărut în seria recentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...