joi , 24 iunie 2021 2:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Clipe de groază pentru o femeie din Iași

Unul dintre cei mai notorii infractori din Iași a fost pedepsit din nou de judecători.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri la 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul este acuzat că a încercat să răpească o femeie în plină stradă.

O femeie din Iași a trecut prin clipe de groază, după ce a fost la un pas de a fi răpită în plină stradă! Agresorul este unul dintre cei mai notorii infractori din oraș!
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe individ la 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Instanța dispune confiscarea de la inculpat a cuțitului cu lamă metalică de culoare neagră, cu inscripția „Messi Verona” și mâner din material plastic de culoare neagră, cu aceeași inscripție. Constată că persoana vătămată D.B. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Acest proces al individului a început pe 29 octombrie 2020. Asta, după ce ieșeanul a fost încătușat de pe 9 octombrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au acuzat pe unul dintre cei mai cunoscuți infractori din oraș de tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform bzi.ro. Individul a intrat în vizorul anchetatorilor după ce a iscat un scandal ce a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns la polițiști. Așadar, acesta a fost surprins de un trecător în timp ce punea cuțitul la gâtul unei femei și a lovit-o pe o alta.

Recomandări

Jaf pe o stradă din Iași

Un ieșean a fost pedepsit definitiv, după ce a fost acuzat că a jefuit un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *