marți , 2 martie 2021 6:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu puternic in Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Popeni, comuna Zorleni.

La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta intr-o cameră de locuit, în bucătărie și un hol, existând pericolul de propagare la întreaga locuință precum și două anexe gospodărești. De asemenea, a fost găsită o persoană de sex masculin care prezenta arsuri pe o mare suprafață a corpului. Victima a fost transportată la ambulanță SAJ pentru îngrijiri medicale. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 80% din suprafața corpului.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars două uși, două ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și bunuri electrocasnice.

S-au degradat: planșeul locuinței pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați, tencuiala pe o suprafață de circa 100 metri pătrați, o sobă cu acumulare de căldură și diverse produse textile ori material plastic.

Au fost salvate celelalte încăperi ale locuinței și anexele gospodărești, conform telem.ro.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este aruncarea de lichide combustibile peste jarul dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Recomandări

Povestea dublei crime din Onești

Doi muncitori nevinovati au fost omorati ieri la Onesti de catre Gheorghe Morosan, un barbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *