miercuri , 8 decembrie 2021 4:05 am
Iasi booked.net
-1°C

O româncă a fost omorâtă în Italia

O româncă care a fost adoptată în Italia, a fost ucisă de către o alta românca şi iubitul ei italian. În urma celor întâmplate, bărbatul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. C. B. în vârstă de 35 de ani a ucis-o la Mârşala (Sicilia), în lună martie 2019, pe N. I.

Femeia era originară din România şi avea 24 de ani. Italianul va trebui să plătească și suma de 300.000 de euro drept despăgubire familiei victimei.

N. a fost ucisă de către C. B. cu un cuțit, apoi a dat foc trupului. Acesta şi-a recunoscut fapta și a povestit că a fost ajutat de iubita lui, M. B. (30 de ani), și ea de origine română. Cei trei se cunoșteau foarte bine între ei.

De-a lungul procesului a ieşit la iveală faptul că N., adoptată de o familie înstărită, ar fi fost foarte invidiată de M., româncă la fel ca ea, dar adoptată de o familie mai puțin bogată. Apropiaţii victimei au declarat că M. cerea deseori sume de bani de la prietena ei mai norocoasă.

Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 martie 2019, în zona rurală Sant’Onofrio (Mârşala), unde N. a fost dusă cu mașina de M, potrivit bzi.ro. Tânăra a urcat de bună voie în autoturismul Lancia Ypsilon, fără să știe că B. era ascuns în portbagaj, înarmat cu un cuțit. Când au ajuns într-o zonă izolată, cele două fete au coborât să facă o plimbare. În acel moment, bărbatul a ieșit din portbagaj și s-a repezit în spatele N., aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

Recomandări

Simona Halep joacă mâine în primul tur la US

Simona Halep, favorită 12, va juca luni în primul tur la turneul de grand slam …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *