Mesajul doctorului Mike Yeadon referitor la vacccinul anti-covid

Date:

Dr. Mike Yeadon, fostul vicepreședinte al lui Pfizer și om de știință șef pentru alergii și căi respiratorii, afirmă că efortul pentru un vaccin universal este cel puţin ciudat. Acesta susţine că nu trebuie vaccinată toată lumea.

În timp ce produsele farmaceutice Pfizer au apărut în primele știri anunțând eliberarea iminentă a vaccinului COVID-19, cu multă fanfară , un fost vicepreședinte și om de știință șef al companiei a respins categoric necesitatea vaccinării oricărui individ pentru a pune capăt pandemiei.

Într-un articol recent , Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând noi cercetări în domeniul medicamentelor [alergice și respiratorii] în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu a declarat că nu este nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei:

Nu este absolut nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu am auzit niciodată asemenea prostii vorbind despre vaccinuri. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși și cu un vaccin care nu a fost testat sufiecient de mult.

Comentariile cetățeanului britanic vin la sfârșitul unei critici cuprinzătoare aduse Grupului de consilieri științifici pentru situații de urgență (SAGE), o agenție guvernamentală din Marea Britanie însărcinată cu consilierea guvernului central în caz de urgență. SAGE a jucat un rol predominant în determinarea politicilor publice de blocare în Marea Britanie, inclusiv a celor implementate recent, ca răspuns la virusul COVID-19.

După ce a subliniat că SAGE nu avea expertiză esențială în domeniul pe care îl abordează, fără „imunologi clinici” ca membri, Yeadon evidențiază două erori fundamentale pe care le-au făcut în presupozițiile lor, ceea ce face ca concluziile lor de ansamblu să se înrăutățească radical, ducând la „torturarea populației din ultimele șapte luni sau cam așa ceva. ”

Prima presupunere eronată pe care o face SAGE este că „100% din populație era susceptibilă la virus și că nu exista o imunitate preexistentă”.

Yeadon afirmă că această noțiune este „ridicolă pentru că, deși SARS-CoV-2 este într-adevăr nou, coronavirusurile nu sunt. Nu există un „virus fără strămoși”. Într-adevăr, subliniază el, există cel puțin „patru coronavirusuri endemice, care induc răceala obișnuită… [care] circulă liber în Marea Britanie și în alte părți”. Cei care au fost infectați de „unul sau mai multe dintre aceste coronavirusuri endemice, producătoare de răceală obișnuită în trecut, au o imunitate durabilă și robustă [celulelor T], nu numai față de acești viruși, ci și de virușii înrudiți. SARS-CoV-2 este un astfel de virus strâns legat. ”

Lovind încă o dată competența SAGE, dr. Yeadon afirmă: „A nu se aștepta la o astfel de încrucișare este … să demonstreze lipsa înțelegerii necesare pentru a construi un model suficient de fiabil de utilizat”.

Mai mult, afirmă el, că testul PCR comun care este utilizat pentru detectarea „cazurilor” COVID-19, poate ieși pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre aceste coronavirusuri reci, ceea ce face acest test mult mai puțin fiabil. Desigur, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, multe mii de indivizi au primit ordin să-și perturbe viața și să se carantineze timp de până la 14 zile.

În cele din urmă, extrăgând din datele științifice, dr. Yeadon concluzionează că, din cauza expunerii anterioare la coronavirusuri de răceală obișnuită, „o proporție semnificativă (30%) din populație a intrat în 2020 înarmată cu celule T capabile să le apere împotriva SARS-CoV -2, chiar dacă nu văzuseră niciodată virusul … SAGE a greșit naiv când a presupus că „toată lumea era susceptibilă”. ”

Conform declaraţiilor făcute de medic, pandemia s-ar fi încheiat. Acesta consideră ca o bună parte din oameni sunt deja imuni la această boală.
Cu o presupunere falsă că 100% din populație este susceptibilă la virus, împreună cu doar 7% care au fost infectați, opinia SAGE este că „pandemia abia a început”. Yeadon clarifică, totuși, că aceasta este eroare.

Întrucât este demonstrabil faptul că „aproximativ 30% din populație avea imunitate anterioară” și dacă unul include niște copii care sunt „rezistenți” în fata virusului, putem ajunge la 40%. Acest lucru înseamnă că aproximativ 65-72% din populație are în prezent imunitate la COVID-19.

Și având în vedere realitatea imunității turmei , atunci când susceptibilitatea la un virus atât de scăzută, în jur de 28 până la 35%, „acea populație nu mai poate susține un focar extins de boală”, astfel virusul „scade și dispare”. Prin urmare, concluzionează Yeadon, „pandemia este eficientă și poate fi ușor tratată de un NHS (Serviciul Național de Sănătate) dacă funcționează corect. În consecință, țării ar trebui să i se permită imediat să revină la viața normală ”, potrivit bzi.ro.

Documentul conținând rezumatul caracteristicilor produsului „Comirnaty” – vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de BioNTech și Pfizer – primul vaccin sigur și eficace autorizat de Comisia Europeană – este în acest moment disponibil în limba română pe website-ul Comisiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...