joi , 21 ianuarie 2021 8:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Carmen Dorobăț va fi schimbată din funcție

Carmen Dorobat si sotul ei au fost condamnati, vineri, la inchisoare cu suspendare in dosarul in care sunt acuzati ca au primit mita de la 124 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”.

Rolul meu sa protejez integritatea institutiei pe care o conduc, din respect pentru angajatii, partenerii si colaboratorii acesteia si, desigur, din respect pentru cetateni„, a spus presedintele Consiliului Judetean Iasi, pentru a-i promova la examene.

Spitalul pe care Carmen Dorobat il conduce se afla in subordinea Consiliului Judetean Iasi al carui presedinte a anuntat sambata ca doctorita nu mai poate ramane in functie dupa condamnare. „In ceea ce priveste condamnarea doamnei doctor Carmen Dorobat, rolul meu nu este sa ma pronunt asupra unei decizii a justitiei. Respect decizia magistratilor. Este insa rolul meu sa protejez integritatea institutiei pe care o conduc, din respect pentru angajatii, partenerii si colaboratorii acesteia si, desigur, din respect pentru cetateni. E firesc sa ma asigur ca in Consiliul Judetean si in institutiile subordonate avem repere de corectitudine si ca lucram cu buna credinta pentru comunitate, potrivit ziare.com. Preocuparea si prioritatea mea raman in continuare buna functionare a spitalului mobil si gestionarea optima a situatiei de criza in care ne aflam din cauza acestei pandemii, cu un management profesionist si integru deopotriva. Va trebui, in continuare, sa gasim cea mai buna solutie pentru Spitalul de Boli Infectioase Iasi si spitalul mobil Letcani„, a conchis Costel Alexe.

Recomandări

Orban, tot mai aproape să zboare din funcţie: PNL are nevoie de o echipă, nu de un om

Robert Sighiartău, secretar general al PNL, îl critică și el pe președintele partidului PNL, Ludovic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *