vineri , 27 noiembrie 2020 5:54 am
Iasi booked.net
-1°C

Un alt incendiu a mistuit un spital!

După tragedia de la Piatra Neamț, care a luat viețile a 12 oameni și a marcat pe viață alți 5, un alt incendiu a izbucnit la un spital din Cluj. Este vorba despre spitalul CFR din Cluj-Napoca, care a fost cuprins de flăcări din cauza unui scrutcircuit. Mai mulți pacienți au fost evacuați, iar pompierii au intervenit de urgență.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a fost alertat, duminică dimineața, în jurul orei 7.00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca.

În momentul izbucnirii incendiului, în saloane se aflau 11 pacienți, dintre care 3 au fost evacuați. Cu excepția acestora, nu au mai fost evacuate persoane de pe altă secție.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie, aflată la etajul I al spitalului. Baia era utilizată de cei de la secția de interne, iar accesul se făcea din hol. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, Pompierii de la Detașamentul 1 din Cluj-Napoca au intervenit cu cinci mașini, stingând focul, evitând o tragedie, potrivit huff.ro. Pentru a salva situația, au venit la fața locului două mașini de pompieri, o mașină de descarcerare, o autospecială cu scară și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

 

Recomandări

Propunere concretă şi lesne de aplicat: Spitalul Mobil de la Leţcani să fie mutat la Centrul Expoziţional Moldova de la Capăt C.U.G.!

Totul scârţâie din toate balamalele acolo şi încă n-a venit iarna cu problemele ei. E …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *