marți , 24 noiembrie 2020 7:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

Focar de Covid-19 la M.A.I. în Iași

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia unui focar Covid-19 în Judetul Iaşi la UNITATE M.A.I. DIN IAŞI unde 18 salariaţi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu si s-a trecut la dezinfecţia spaţiilor. Ancheta este în desfăşurare.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numărului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul a 7 focare Covid-19 din Judeţul Iaşi:

INSTITUTUL DE PSIHIATRIE SOCOLA IAŞI – Laborator sănătate mintală – a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 încă un cadru medical. În cazul acestui focar, au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 5 salariaţi. La retestare a mai fost depistat un caz pozitiv. S-a facut dezinfecţia spaţiilor. Ancheta este în desfăşurare.

C.I.A.P.A.D. GALATA IASI (Centrul de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu dizabilitati)  – au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 încă 11 salariati si 24 de beneficiari. În cazul acestui focariniţial au fost confirmaţi pozitiv 7 salariaţi si 24 de beneficiari. La ultima testare s-au mai depistat 35 de pozitivi. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

CĂMINUL DE BĂTRÂNI SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA – au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 încă 6 salariati.  De la începutul pandemiei, în cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 2 salariaţi si 18 de beneficiari. În cadrul monitorizării, au mai fost depistaţi 6 salariaţi pozitivi. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. Ancheta este în desfăşurare.

INSTITUTUL DE PSIHIATRIE SOCOLA IAŞI – Secţia III Acuţi (II bărbaţi) – a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 încă un pacient. În cazul acestui focar, au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 7 salariaţi şi 6 pacienţi. La retestare s-a mai depistat un pacient pozitiv. S-a facut dezinfecţia spaţiilor. Ancheta este în desfăşurare.

SERVICIUL JUDEŢEAN DE AMBULANŢĂ – Substaţia Paşcani – au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 încă 2 salariaţi. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 6 salariaţi. La testarea personalului au fost depistate 2 asistente pozitive.Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a facut dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECŢIOASE ”SF. PARASCHEVA” – Secţia 3 pavilion 7 sus – au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus încă 2 salariati. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 10 salariaţi. In urma testarii s-au mai confirmat 2 cadre medicale. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul, potrivit stireadeiasi.ro.

SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECŢIOASE ”SF. PARASCHEVA” – Secţia 1 pavilion 7 jos – au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus încă 2 salariati. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 7 salariaţi. La testarea din cadrul focarului au mai fost depistate 2 cadre medicale. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a facut dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

Recomandări

Misiunea jandarmilor ieșeni continuă

Weekendul trecut, 20 -22 noiembrie 2020, jandarmii ieșeni au continuat misiunile de ordine publică, dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *