miercuri , 27 ianuarie 2021 10:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Vine frigul!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Specialiștii susțin că temperaturile vor scădea considerabil, iar precipitațiile nu vor lipsi din mai multe zone ale țării. Care sunt zonele afectate în următoarea perioadă?

În prima perioadă a lunii noiembrie temperaturile se vor menține acceptabile, însă, odată cu trecerea timpului, acestea se vor răci și vor fi înregistrate cantități de precipitații însemnate, potrivit spynews.ro.

Potrivit prognozei realizate de Administrația Națională de Meteorologie, în săptămâna 2-9 noiembrie, valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului, în unele zone putând fi chiar ușor mai ridicate, predominant în zonele sud-vestice și nordice.

Regimul pluviometric se va manifesta cu deficiențe în majoritatea zonelor țării. Doar în regiunile centrale și nord-estice precipitațiile se vor situa în jurul cantităților normale pentru această perioadă.

Din data de 9 noiembrie, vremea se răcește simțitor, urmând ca până pe data de 16, temperaturile să fie mult mai scăzute decât ar trebui în luna noiembrie. În zonele montane, cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

În perioada 16-23 noiembrie, temperaturile vor avea valori mai scăzute decât media normală a perioadei, la nivelul întregii țări.

Începând cu sfârșitul lunii, precipitațiile încep să își facă simțită prezența în majoritatea țării, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor normale ale acestei perioade a anului.

Recomandări

Locuitorii unui bloc din Iași suferă de frig din cauza unui datornic

Locatarii blocului G9 din Aleea Nicolina sunt extrem de revoltați datorita faptului ca, deși temperaturile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *